De beste verrekijkers van Vortex en Hawke vind je hier

Verrekijkers

Om de flora en fauna in alle weersomstandigheden goed te kunnen waarnemen, levert Veluwejacht verrekijkers met een helder en scherp beeld van bekende kwaliteitsmerken. Zoals Vortex, Hawke, en Steiner. Onze verrekijkers zijn compacte kijkers voor uitstekende waarnemingen in de natuur, jacht, bergsport, watersport en reizen. De kijkers zijn voorzien van gecoate lenzen waardoor de weerkaatsing bij intensieve lichtsterkte wordt verminderd. Ze liggen comfortabel in de hand en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Hieronder wordt je doorgelinkt naar de betreffende merken

Vortex verrekijkers
Hawke verrekijkers

Over Vortex

Het merk Vortex bestaat al sinds 1986. Ze zijn één van de weinige bedrijven in de optiek industrie die nog steeds in bezit is van en gerund wordt door een familie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde speler met meer dan 150 medewerkers die werken vanuit hun hoofdkantoor in Middleton, Wisconsin (USA). Alle Vortex producten worden volgens strenge specificaties ontworpen en gefabriceerd. Ook de inspectie van producten en hun service worden geregeld vanuit hun moderne hoofdkantoor. Vortex biedt een uitgebreid assortiment van optische producten voor de vogelarij, schietsport, jacht en boogsport.

Vortex VIP garantie

De Vortex VIP garantie staat voor “Very important Promise”. Hierbij doet Vortex een belofte aan hun klante, namelijk; “Onvoorwaardelijke levenslange garantie, wat er ook gebeurt, waar het ook gekocht is”. De VIP garantie geldt voor alle Vortex richtkijkers, red dots, afstandsmeters, verrekijkers, spotting scopes, statieven en monokijkers.

HAWKE SPORT OPTICS

Hawke Optiek is meer dan 15 jaar geleden opgericht in het Verenigd Koninkrijk als deel van Deben Group Industries van voorzitter Paul Walker. Tegenwoordig is Hawke een wereldwijde marktleider die een uitgebreide selectie van hoge kwaliteit sport- en jachtoptiek levert met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De productselectie gaat van vizieren voor geweren en kruisbogen tot verrekijkers, veldkijkers en bijbehorende accessoires zoals laser afstandsmeters, red dot vizieren, zonnebrillen en bevestigingen.

Hawke is een familiebedrijf waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Suffolk, UK, welke inmiddels aanwezig is in meer dan 60 landen, inclusief een kantoor in Indiana, VS. Hawke heeft zijn doorzettingsvermogen bewezen en is een echte kracht in de wereldwijde markt van sportoptiek.

PROFESSIONELE RICHTKIJKERS  VOOR JACHTWAPENS

Hawke Sport Optics biedt een ruime variatie van diverse professionele richtkijkers voor jachtwapens. Voor ieder probleem heeft het merk een gepaste oplossing. Door goed te luisteren naar professionele schutters worden de richtkijkers geoptimaliseerd voor een maximaal resultaat.

DutchGermanEnglishFrenchSpanishPolish
Scroll naar top